• 10.02.2012
+  Forum | e-Muškarac.com
|-+  Fitness» Trening» Vježbe ?
Username:
Password:
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Vježbe ?  (Posjeta: 1916 puta)
Crni_Gavran
Gost
« na: 23.01.2010. - 23:03 »

e ovak' zelio bi malo doraditi svoje tijelo, ali ne znam kako, trenirao sam nogomet nekoliko godina i imam prilicno misicavo tijelo ali sam i mrsav koliko god da jedem ne mogu da se udebljam, citao sam da moram da jedem sto cesce i to i primenjujem jedem najmanje svakih 45 minuta do 1 vremena ali nista mozda da sam se udebljao kilu- dvije u zadnji mozda mjesec dana...ali i stalno sam u pokretu lezhem kasno na veche a ustajem rano u jutru i bar svaki drugi dan ili igram basketa, nogometa i sl..... pa ima li tko kakvo upustvo da dobijem kilazhe a usto da ostanem u formi i da imam mishiche Š???   Š?
« Zadnja izmjena: 24.01.2010. - 18:13 od e-Muškarac » Evidentirano
e-Muškarac
Administrator
Jr. Member

Profil WWW
« Odgovor #1 na: 24.01.2010. - 18:12 »

Nažalost ne postoji neka čarobna formula da se na lak način ostvari to što želiš. Malo prelistaj rubriku fitness te ćeš tamo pronaći korisnih informacija. Jako ti je važna prehrana, ako ne jedeš kako spada, sve ti pada u vodu. http://www.e-muskarac.com/fitness/gorivo
Evidentirano

rhema81
Sr. Member

« Odgovor #2 na: 05.03.2010. - 14:54 »

ma najbolje ti je jesti ujutro normalno, i za ručak kuhano , večeru ne kasno i to najbolje voće. i barem 1 sat vježbanja, i ima rezultata - provjereno.
Evidentirano

Mrzim kad mi netko sjedi za vratom
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na: