• 11.02.2012
+  Forum | e-Muškarac.com
|-+  Kultura i zabava» Televizija» Što mislite o RTV pretplati
Username:
Password:
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Što mislite o RTV pretplati  (Posjeta: 1354 puta)
rhema81
Sr. Member

« na: 05.03.2010. - 18:00 »

Da li je po vašem mišljenju pretplata previsoka, da li treba tih 1,5% prosječne plače promjeniti , kako na koji način? Vaše ideje? da li je to previsoka tarifa za umirovljenike?
Evidentirano

Mrzim kad mi netko sjedi za vratom
mirsad
Jr. Member
**

« Odgovor #1 na: 14.03.2010. - 18:11 »

mislim da je bolje da bude besplatna jer nema tat nista na tv
Evidentirano
rhema81
Sr. Member

« Odgovor #2 na: 14.03.2010. - 18:40 »

moje mišljenje je da bi se trebalo prema primanjima uskladiti, jer nije svačija plaća u visini prosječne plače . Primjera radi ako moj susjed ima plaču 2500 kuna , drugi susjed 7500 kuna - prema tome njihova plača je prosječno 5000 kuna. A da li svaki susjed dobije na ruke taj prosječan iznos. ne dobije.
Isto tako mirovine su u rasponu zemlje pa do neba... tako bi se trebalo regulirati pretplatu po  primanjima. jedan od inkasatora mi je rakao , ah ne može se to tako regulirati , onda bi svi prebacili tv pretplatu na svoje umirovljenike(baku, deda) pa bi plačali manje. ne znam nikad mi nije bilo jasno - porez na posjedovanje tv prijemnika... tako da ako imam i max tv ili digi tv moram i rtv plačati (a to je dupli trošak) samo se nadam da će se neke stvari promjeniti.
Evidentirano

Mrzim kad mi netko sjedi za vratom
romana
Full Member

« Odgovor #3 na: 26.03.2010. - 15:10 »

trebalo bi zakon drugačije formirati.. pa tko želi gledati HRT programe neka kupi godišnju karticu - a ne ovako oni koji ni negledju  HRT moraju plačati , pa makar im Tv služio samo za gledanje DVD-a
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na: