• 11.02.2012
+  Forum | e-Muškarac.com
|-+  Fitness» Prehrana» Kupnja prehrane za treningu teretani....
Username:
Password:
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Kupnja prehrane za treningu teretani....  (Posjeta: 4683 puta)
Rojs
Gost
« na: 05.05.2009. - 13:23 »

Osramoćen ...da li itko od ovdje prisutnih kupuje prehranu za trening u teretani iz Slo npr...navodno je tam dosta povoljnije, samo se plaća poštarina...
Evidentirano
e-Muškarac
Administrator
Jr. Member

Profil WWW
« Odgovor #1 na: 05.05.2009. - 14:30 »

Osramoćen ...da li itko od ovdje prisutnih kupuje prehranu za trening u teretani iz Slo npr...navodno je tam dosta povoljnije, samo se plaća poštarina...
Zašto ti je tekst precrtan? Što se tiče kupnje suplemenata kod slovenaca ne bi znao, a mislim da i kod nas možeš pronaći povoljne dodatke prehrani. Pogledaj malo ovdje.
Evidentirano

Kralj
Gost
« Odgovor #2 na: 30.09.2009. - 19:59 »

Zanima me...
Ovi proizvodi sto se nude na linku ovom za povecanje mišićne mase i slicno... jel to ok da se koristi???
Tamo ne pise nikakvi losi ucinaka isti, jel zna ko vise o tome?
Jel ko vec koristi?
Evidentirano
srna bih
Gost
« Odgovor #3 na: 25.10.2009. - 16:53 »

pozdrav svima ja sam ovde novi pa me zanima par stvari od nekog iskusnijeg ako moze ko je vec u teretani duze vrijeme jer ne mislim koristit nista od praskastih proteina jer to ne volim dal se moze obicnom hranom malo povecat misicna masa normalno hranom koja ima veci udjel proteina hvala Cerim se Šokiran
Evidentirano
e-Muškarac
Administrator
Jr. Member

Profil WWW
« Odgovor #4 na: 28.10.2009. - 10:39 »

Ne voliš praškaste proteine zbog okusa ili ih ne voliš iz principa Namigujem
Naravno da se može to nadomjestiti hranom, ali na taj način unosiš više masti i trebaš ulagati više truda da bi eliminirao tu mast ako želiš imati nizak postotak masnog tkiva u tijelu.

Trebaš se uhvatiti posnog sira, tune, purećih i pilećih prsa,...
Evo ovdje imaš tablicu kalorija pa pogledaj koje namirnice imaju veliku količinu proteina.
http://www.e-muskarac.com/kalorije
Evidentirano

krunoo
Gost
« Odgovor #5 na: 11.02.2010. - 09:59 »

Bok! koliko ja imam informaciju u sloveniji je pdv na hranu i dodatke prehrani 9% , pa bi najmanje za tu razliku rebalo biti jeftinije nego kod nas. A sto se tice misicne mase i praskastih proteina,mislim da nesto znacajnije neces postici bez toga. Ja 7 godina uzimam razne dodatke prehrani od vitamina u taletama , minerala , vlakana, do praskastih proteina i nemam nikakvih losih iskustava naprotiv samo dobra.
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na: