• 11.02.2012
+  Forum | e-Muškarac.com
|-+  Lifestyle» Moda i trendovi» kozmetika
Username:
Password:
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: kozmetika  (Posjeta: 3910 puta)
rhema81
Sr. Member

« na: 07.03.2010. - 08:54 »

Nedavno je bilo u vijestima da Hrvati imaju jako loše higijenske navike. Što mislite o tome? Koliko novca vi potrošite na kozmetiku? Gdje kupujete? Što imate u svojem ormariću za kozmetiku?
Evidentirano

Mrzim kad mi netko sjedi za vratom
Nightmaster
Gost
« Odgovor #1 na: 07.03.2010. - 14:52 »

Srbin sam, ali verujem da smo na sličnom nivou, pa tako mogu odgovoriti na ovo pitanje.
Koristim labelo za usne (kada ispucaju), naravno parfeme i dezodoranse, nekoliko stikova, pribor za brijanje i to bi bilo to.
Evidentirano
rhema81
Sr. Member

« Odgovor #2 na: 07.03.2010. - 14:57 »

mene je osobno zgrozila ta vijest da se hrvati malo peru, i da im je higijena jako loša. Mislim da nema veze tko smo i što smo , treba držati do sebe.
Ja osobno koristim - kaladont , četkicu za zube , losion poslije birijanja, gel za tuširanje, stikovi, labelo, parfem,  gel za kosu, kremu za ruke  Sve umjereno , možda sam nešto i preskoćio. Ali mislim da je osnovno što je potrebno jednom muškarcu ako želi držati do sebe. Naravno sapun za ruke smatram najnormalinije.

Evidentirano

Nightmaster
Gost
« Odgovor #3 na: 07.03.2010. - 15:01 »

Bože, pa to se valjda podrazumeva, naravno da svako treba koristiti četkicu za zube, losion, gel za tuširanje...
Nije to valjda ni potrebno spominjati. :/
Evidentirano
rhema81
Sr. Member

« Odgovor #4 na: 08.03.2010. - 15:54 »

ne bi vjerovao ali je potrebno spominjati , neki ljudi koje znam ne znaju di im je četkica - možda se sjete oprati zube 1 godišnje , tješe se što zvaću zvakaće koje kao čiste zube.
Evidentirano

Nightmaster
Gost
« Odgovor #5 na: 08.03.2010. - 15:56 »

To je već zabrinjavajuće :/
Ja zube perem po više puta dnevno, svojevremeno sam čak i oštetio gledj od previše pranja zuba, ali stvarno, volim da uvek imam čiste, oprane zube.
Evidentirano
rhema81
Sr. Member

« Odgovor #6 na: 08.03.2010. - 16:33 »

očito nekima nije ušlo u svijest da je to potrebno. Ali mišljenja sam da se higijenske navike od ranog djetinstva uče , pa ako ih ne uvedeš kao nešta normalno onda ti je to teret i mrsko.
Evidentirano

Nightmaster
Gost
« Odgovor #7 na: 08.03.2010. - 16:36 »

Naravno, slažem se.
Evidentirano
Robi
Full Member

Profil WWW
« Odgovor #8 na: 17.03.2010. - 18:27 »

Vichy 7-dana obavezno imam (u svakoj ljekarni ima cca 70 kn košta ali je obavezan dio moje kozmetike). Kozmetiku kupujem u DM-u, parfumerije (posebice iris i limoni), Zdravlje i Ljepota u Rijeci itd. Povremeno kupujem i onda kupim više stvari i na duže vrijeme.
Evidentirano
romana
Full Member

« Odgovor #9 na: 25.03.2010. - 12:56 »

Uglavnom u dm kupujem svu kozmetku . ne pretjerano , ali ono najosnovnije za higijenu.
sramotno je to što je bilo u vjestima - da čovjek ne povjeruje.
Evidentirano
miastanec
Početnik
*

Profil WWW
« Odgovor #10 na: 07.11.2011. - 11:37 »

Pa ja trošim dosta novaca na kozmetiku.  Smješko
Evidentirano

jsintic
Početnik
*

« Odgovor #11 na: 06.12.2011. - 10:16 »

mene je osobno zgrozila ta vijest da se hrvati malo peru, i da im je higijena jako loša. Mislim da nema veze tko smo i što smo , treba držati do sebe.
Ja osobno koristim - kaladont , četkicu za zube , losion poslije birijanja, gel za tuširanje, stikovi, labelo, parfem,  gel za kosu, kremu za ruke  Sve umjereno , možda sam nešto i preskoćio. Ali mislim da je osnovno što je potrebno jednom muškarcu ako želi držati do sebe. Naravno sapun za ruke smatram najnormalinije.

Upravo to.

Mislim da dosta novaca odvajam za kozmetiku. Uz sve ovo što je navedeno u citatu, koristim i neke preparate za čišćenje lica s obzirom na to da se bavim kontaktnim borilačkim sportom. Gelovi za tuširanje i dezodoransi se kupuju skoro pa svaki tjedan...  Smješko
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na: