• 10.09.2010
+  Forum | e-Muškarac.com
|-+  Sexologija» Izlasci, Upoznavanje, Druženje» Laži
Username:
Password:
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Laži  (Posjeta: 925 puta)
rhema81
Sr. Member

Forum bodovi: 0

« na: 08.03.2010. - 20:41 »

Zašto lažemo kad se nekome upucavamo, i one male sitne laži koje djeluju na prvi pogled bezazleno- mogu li donijeti kasnije zlo?
Evidentirano

Mrzim kad mi netko sjedi za vratom
marx
Početnik
*

just smile

« Odgovor #1 na: 09.03.2010. - 03:59 »

Ne kužim zašto bi lagao? Zapravo na kakve laži misliš, u kojoj mjeri? Govoriš da imaš BMW M6 ili...?
Evidentirano
rhema81
Sr. Member

« Odgovor #2 na: 09.03.2010. - 04:46 »

ma ne takve , ono lažemo da imamo svoj stan ili kuću ( ne mislim da sam ja lagao ) nego opčenito zašto lažemo kad se nekom predstavljamo kad će ionako izaći istina na vidjelo. Doživio sam to od nekih cura , ali i frendovi su lagali svojim curama pa na kraju ostali bez djevojke zbog laži.
Evidentirano

Nightmaster
Gost
« Odgovor #3 na: 09.03.2010. - 23:38 »

Uglavnom ne lažem, pogotovu ne "na veliko", tako da nemam takvih problema.
Evidentirano
marijana_
Početnik
*

« Odgovor #4 na: 13.03.2010. - 19:06 »

zašto lagati? ne razumijem to..zar nije sušzina da mu/joj se svidiš baš onakav/va kakav/va jesi?
Evidentirano
rhema81
Sr. Member

« Odgovor #5 na: 13.03.2010. - 20:44 »

slažem se najbolje se prikazati onakvim kakav jesi
Evidentirano

mirsad
Jr. Member
**

« Odgovor #6 na: 15.03.2010. - 20:23 »

laž prije ili kasnije dodje na vidjelo onda bolje ne lagat Namigujem
Evidentirano
romana
Full Member

Forum bodovi: 43

« Odgovor #7 na: 23.03.2010. - 15:08 »

Naravno ako lažemo da ćemo prije ili kasnije požaliti zbog toga , zato je najbolje ne lagati i biti onakav kakav jesi, a  i osobu drugu prihvatiti takvu kakva je.
Evidentirano
Robi
Full Member

Forum bodovi: 6

Profil WWW
« Odgovor #8 na: 23.03.2010. - 18:09 »

Laž će prije ili kasnije isplivati. Eventualno možeš lagati malo ako će to drugoj osobi donijeti dobro.
Recimo partnerica ti se ne osjeća dobro ili je nesigurna pred kakav važan sastanak. Ti joj kažeš da izgleda predivno (a ona ima temperaturu i blijeda je kao krpa). Ako joj to podigne moral i samouvjerenost zašto ne.
Evidentirano
romana
Full Member

Forum bodovi: 43

« Odgovor #9 na: 06.04.2010. - 04:44 »

Meni je naprimjer jedan dečko lagao , da radi u jednoj farmacetskoj tvrtki, da vozi BMW , da bi mi se svidio. Na kraju je bio zidar i vozio golf. Da pojasnim , nije bitno da li mi je partner zidar ili ministar , vozi li fiću ili BMW . ali ako osoba laže da nešto ima , a to nema prije ili kasnije to saznam.
S druge strane , ako osoba laže da nešto ima a zapravo to nema ona ima problema sama sa sobom i slikom o sebi . jer misli da će biti više vrijedna ako kaže da ima vrijedne stvari
U biti vrijedost osobe nije po onome što ima nego po onome kakva ona jeste.
« Zadnja izmjena: 06.04.2010. - 04:46 od romana » Evidentirano
Nasonex
Početnik
*

Forum bodovi: 2

« Odgovor #10 na: 16.05.2010. - 23:28 »

Zašto lažemo kad se nekome upucavamo, i one male sitne laži koje djeluju na prvi pogled bezazleno- mogu li donijeti kasnije zlo?
evo ovako rođen sam u susjedstvu gdje su bile same cure i cjeli život tj.16 godina se družim najviše sa curama i nebi to bilo ništa loše da one oće biti sa mnom one kao žele biti samo prijatelji a ja ne...pa je moje pitanje kako da dam doznanja curama da neželim prijateljstvo???
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na: