• 11.02.2012
+  Forum | e-Muškarac.com
|-+  Tehnologija» Internet» Kako zaraditi na Internetu???
Username:
Password:
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Kako zaraditi na Internetu???  (Posjeta: 3057 puta)
candyman
Početnik
*

« na: 06.03.2010. - 10:18 »

Ovo me interesira, jer dosta vremena provodim za racunarom pa me zanima jel neko imao iskustva i da to podijeli s nama.
Evidentirano
Nightmaster
Gost
« Odgovor #1 na: 06.03.2010. - 10:27 »

Nikako, osim ako nemaš vrlo posećenu stranicu na koju možeš postaviti reklame. Sve drugo je gubljenje vremena po meni.
Evidentirano
rhema81
Sr. Member

« Odgovor #2 na: 09.03.2010. - 13:23 »

Ja sam dobivao neke ponude  npr. učlaniš se na stranicu ispuniš anketu i zaradiš. Ali moraš im dati odmah račun od banke i slično. Račun im treba da ti uplate zaradu. Nisam na to pristao. Drugi slučaj učlaniš se i ispunjavaš ankete i zarađuješ ali nikad me nitko nije zvao iako sam hrpu anketa ispunio. Tako da mislim da je to trik i služi samo da se reklamiraju.
Evidentirano

Mrzim kad mi netko sjedi za vratom
Robi
Full Member

Profil WWW
« Odgovor #3 na: 17.03.2010. - 16:54 »

Ako imaš web stranicu/blog onda možeš koristiti google adsense, xclaim, etarget
Evidentirano
Nightmaster
Gost
« Odgovor #4 na: 21.03.2010. - 12:11 »

rhema, a zašto nisi hteo dati račun od banke?
Robi, naravno, mada tu i nije neka zarada, ali može bar da pokrije troškove hostinga i domena.
Ali zato postoji marketing. Smješko
Evidentirano
rhema81
Sr. Member

« Odgovor #5 na: 21.03.2010. - 12:24 »

Pa izbjegavam davati račun banke nepoznatim ljudima, jer se danas mnogi lažno predstavljaju.
Evidentirano

Mrzim kad mi netko sjedi za vratom
romana
Full Member

« Odgovor #6 na: 25.03.2010. - 15:29 »

nikad nisam probala ... skeptična sam prema tome.
Evidentirano
IvanC
Početnik
*

« Odgovor #7 na: 09.07.2010. - 21:11 »

Pa izbjegavam davati račun banke nepoznatim ljudima, jer se danas mnogi lažno predstavljaju.
Ovoga se treba pridržavati pod "obavezno"  Namigujem
Evidentirano
e-man
Početnik
*

« Odgovor #8 na: 20.12.2011. - 22:57 »

Danas je internet jedno od najmoćnijih oglašivačkih tehnologija i zaista treba biti "mačak" da bi se iskoristile prednosti koje pruža, internet marketing je pojam za široki spektar usluga koje se mogu ponuditi preko interneta, jedna od stvari kako to ostvariti je zasigurno imati dobru ideju sa odlično pozicioniranom web stranicom i uspjeh teško može omanuti, a sada kako ostvariti dobru poziciju na internetu, e to je već nešto drugo, najpoznatija tehnika je seo ili na engleskom search engine optimization ili jednostavno plaćati google oglase koji vas stavljaju na vrh tražilica za određene ključne riječi koje vi odaberete, a koje će vam donijeti posjetioce, a time i zaradu! Treba puno znanja i vremena da bi se ostvario takav cilj ali sa vremenom se isplati Smješko
« Zadnja izmjena: 21.12.2011. - 16:45 od e-Muškarac » Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na: