• 03.09.2010
+  Forum | e-Muškarac.com
|-+  Tehnologija» Audio i video» digitalni fotić
Username:
Password:
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: digitalni fotić  (Posjeta: 4059 puta)
trnac
Gost
« na: 10.07.2008. - 07:33 »

Ima digitalac od 4M pixela što u usporedbi s današnjim digitalcima izgleda jadno.
Jesu li novi toliko bolji da bi staroga trebalo škartirati ili se ta razlika i ne osjeti ?
Evidentirano
e-Muškarac
Administrator
Jr. Member

Forum bodovi: 7

Profil WWW
« Odgovor #1 na: 23.07.2008. - 16:44 »

Za fotografije veličine 10x15cm koje želiš razviti ili sačuvati par slika sa raznih prigoda na disk, sasvim su dovoljna 4Mp.
Evo trenutno tražim neki aparat za sebe i moram priznati da mi je važna veličina, da ga mogu gurnuti u svaki džep.
Što kažete na OVO?
Privukao me i zbog toga što ima 4GB interne memorije.
Evidentirano

trnac
Gost
« Odgovor #2 na: 24.07.2008. - 00:17 »

Da sada kupujem digitalac, tražio bi nešto što ima bolji optički zoom od 3x. Isto tako, interna memorija (i to povelika) je dobro došla ali za malo ozbiljnije korištenje treba dodatna baterije i dodatna kartica.
Evidentirano
jole
Gost
« Odgovor #3 na: 24.07.2008. - 02:30 »

Za fotografije veličine 10x15cm koje želiš razviti ili sačuvati par slika sa raznih prigoda na disk, sasvim su dovoljna 4Mp.
Evo trenutno tražim neki aparat za sebe i moram priznati da mi je važna veličina, da ga mogu gurnuti u svaki džep.
Što kažete na OVO?
Privukao me i zbog toga što ima 4GB interne memorije.

Hm... SONY je uvijek bio dobar izbor, cijena je OK, a 4GB bi svakome trebalo biti dovoljno
Evidentirano
vor
Gost
« Odgovor #4 na: 19.12.2008. - 04:39 »

moj favorit je definitvno Canon PowerShot S5 IS! samo nazalost cini se da je model pred penzijom jer ga nema vise ni u vemilovom ni hgspotovom cjeniku.. strasan fotic

http://www.dcresource.com/reviews/cameraDetail.php?cam=1044
Evidentirano
rhema81
Sr. Member

Forum bodovi: 0

« Odgovor #5 na: 11.03.2010. - 02:14 »

Moj fotić je Canon Power Shot A460 dobio sam ga na poklon , zadovoljan sam . Slike su mi super . Za sad ga ne bi mjenjao jer još odlično funkcionira. jedino je malo prevelik za džep.
Evidentirano

Mrzim kad mi netko sjedi za vratom
Robi
Full Member

Forum bodovi: 6

Profil WWW
« Odgovor #6 na: 18.03.2010. - 02:08 »

Ja imam Sony H-9 i sasvim zadovoljava moje potrebe. Razmišljao sam o DSLR-u ali za sada ništa.
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na: